top of page
IMG_008.jpg

EDISTYKSELLINEN MESSUELÄMYS

Interaktiivisuus on digimarkkinoinnin uusi ulottuvuus. Messupiste.fi tuo näytteilleasettajien sisällöt esiin vuorovaikutteisella ja kuluttajia kiinnostavalla tavalla.

INTERAKTIIVINEN DIGIMARKKINOINTI

Messupiste.fi tarjoaa vuorovaikutteisuutta, jollaista perinteisessä markkinoinnissa ei pystytä saavuttamaan. Tarjoamme interaktiivista sisältöä kuluttajaa kiinnostavassa muodossa.

IMG_009.jpg

PERINTEINEN DIGIMARKKINOINTI

Sosiaalisessa mediassa mainostulva on nykyään jatkuvaa. Mainokset ovat helposti ohitettavissa ja niistä jää harvoin pitkäkestoista muistijälkeä. Kuluttajan huomiota on yhä vaikeampi saavuttaa perinteisillä markkinoinnin muodoilla, kuten teksti-, kuva- tai videokampanjoilla.

INTERAKTIIVINEN DIGIMARKKINOINTI

Interaktiivinen digimarkkinointi on vuorovaikutteista. Se tarjoaa sitouttavia sisältöjä, joita käyttäjä voi itse tutkia vapaasti. Interaktiiviset messut ovat viihdyttävä ja elämyksellinen kokemus, joka jättää kuluttajalle vahvan muistijäljen.

MESSUKOKEMUS 2.0

Kehitimme ratkaisun, jolla fyysisten messujen tunnelma tuodaan virtuaalimaailmaan. Jatkossa messut löytyvät jokaiselta laitteelta.

IMG_010.jpg

VISUAALINEN YMPÄRISTÖ

Messupiste.fi tarjoaa myös Suomen visuaalisimman messualustan. Messuympäristömme on toteutettu yhdellä markkinoiden tunnetuimmista mallinnusohjelmista. Olemme kehittäneet ympäristön, joka on visuaalisesti näyttävä.

VUOROVAIKUTTEINEN LIIKKUVUUS

Messualustalla liikutaan vuorovaikutteisin ja pelillistävin ratkaisuin. Vapaa liikkuvuus tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden tutkia messuja vuorovaikutteisesti ja omaan toimintaan perustuvasti. Tämä jättää vahvan muistijäljen.

bottom of page